Ontdekmiddag Greijdanus Meppel | woensdag 28 november 2018

Zit je in groep 8 en ga je volgend jaar naar het voortgezet onderwijs? Dan willen we jou graag ontmoeten! Speciaal voor jou organiseren we op woensdagmiddag 28 november een Ontdekmiddag. Kom je ook?

Tijdens de Ontdekmiddag maak je kennis met twee vakken én met onze leraren. Je kunt zelf kiezen welke vakken je wilt volgen. De middag begint om 13.30 uur en is om 15.15 uur afgelopen. Natuurlijk zorgen wij voor iets lekkers.

DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN!

Let op: deze middag is speciaal bedoeld voor leerlingen die niet met de basisschool hebben meegedaan aan de Ontdekmiddag van 16 november.
 Kies in het aanmeldformulier uit een van de volgende vakken:
1) Frans: Frans is een nieuw vak op de middelbare school. Dit is je kans om eens te bekijken hoe dat is. Misschien leer je meteen al een paar woorden Frans.

2) Duits: Ook Duits is een nieuw vak. Ontdek tijdens de Ontdekmiddag hoeveel Duits op het Nederlands lijkt, of andersom.

3) Engels: Op de basisschool heb je natuurlijk al Engels gehad. Hoe we daarmee verder gaan hoor en merk je in deze les.

4) Wiskunde: Natuurlijk kun je allang rekenen. Gelukkig maar, want dat heb je nodig bij wiskunde. Je kunt in deze les ervaren wat wiskunde is.

5) Scienceklas / science: Science betekent natuurwetenschap. En bij natuurwetenschap ontdek je de wereld om je heen. Je onderzoekt je lichaam en de natuur. Maar je bekijkt ook hoe dingen technisch werken.

6) Economie & maatschappij: Ook bij economie en maatschappij bekijk je de aarde en je omgeving. Je leert over de geschiedenis en over geld verdienen en uitgeven. Economie en maatschappij is dus een heel afwisselend vak.

7) Cultuurklas / kunst & cultuur: Het vak kunst & cultuur is er om jezelf te uiten. Je tekent, schildert, maakt muziek of speelt toneel. Met een van deze onderdelen maak je kennis op de Ontdekmiddag.

8) Sportklas / bewegingsonderwijs: Op het Greijdanus wordt ook veel gesport. Je kunt zelfs de talentroute Sportklas volgen. Tijdens de Ontdekmiddag krijg je een klein voorproefje van de sportlessen bij ons op school.