Ontwerp jij de Greijdanus kerstkaart 2014?

Win een kerstpakket!

Ieder jaar versturen wij ongeveer 5000 kaarten naar medewerkers, ouders, leden van de schoolvereniging, andere scholen en overige relaties. Wordt dat dit jaar jouw kaart? Net als vorig jaar schrijven we een wedstrijd uit wie de mooiste kerstkaart ontwerpt. Leef je daarbij uit: een tekening, een schilderij, een 3d-kunstwerk, een foto, .... Bedenk het maar. De winnaar krijgt als beloning hetzelfde kerstpakket als de overige medewerkers van Greijdanus!

Voorwaarden
Het thema dit jaar is 'SAMEN'. Je ontwerp moet daarnaar verwijzen. Verder wordt de kaart staand gedrukt; houd daar ook rekening mee. Landscape of vierkante ontwerpen, hoe mooi ook, kunnen niet winnen. Deze wedstijd is alleen bedoeld voor leerlingen van Greijdanus. Vermeld daarom naast je naam ook je leerlingnummer en klascode. Wij scannen 2D-ontwerpen; van 3D-ontwerpen moet je er zelf een foto bij leveren.

Inzending
Je kunt je ontwerp (liefst met toelichting) uiterlijk vrijdag 7 november a.s. om 12.00 uur inleveren bij mevrouw Tak: secretariaat@greijdanus.nl of kamer H203 in Zwolle (Postbus 393, 8000 AJ  ZWOLLE), o.v.v. Ontwerp kerstkaart 2014. Voor leerlingen uit Hardenberg, Meppel en Enschede is het mogelijk ontwerpen die niet via de brievenbus of email verstuurd kunnen worden via de interne post mee te geven; overleg met de administratie op je vestiging. Stuur dan wel alvast een mail naar secretariaat@greijdanus.nl dat we van jou een inzending kunnen verwachten, met een foto van je kunstwerk.

Vorig jaar hebben jullie ons erg verrast met alle originele idee├źn. We zijn er zeker van dat we dit jaar weer zo'n mooie kaart kunnen versturen.