Verkiezingen VMR Hardenberg

In de week van 8 december kunnen jullie als leerlingen van Greijdanus Hardenberg een vertegenwoordiger kiezen in de medezeggenschapsraad. Hiervoor zijn er maar liefst 15 kandidaten. Hieronder vind je ze op alfabetische volgorde van achternaam. Sommigen stellen zich ook nog verder voor.

Anna Brouwer (TL-2)
Antiena Cnossen (TL-4)
Richard Haanappel (TL-2)
Bibi Halbesma (HV-2)
Stijn Klapwijk (HV-2)
Mirlin Nieuwenhuis (TL-4)
Romy Overweg (TL-2)
Stephan Riviera (TL-2)
Lianne Rosenbrand (HV-3)
Herman aan het Rot (HV-2)
Jelle Tempelman (HV-3)
Maartje ter Beek (HV-2)
Suzet de Vries (TL-4)
Loes Werkman (HV-2)
Danielle Wuite (HV-3)

De verkiezingen zijn deze week! Je hebt tot en met vrijdag om te stemmen.  

 

De kandidaten stellen zich voor


Bibi Halbesma: "Ik ben Bibi Halbesma, ben 14 jaar en zit in klas HHV3H. Ik wil graag bij de VMR om ervaring op te doen voor later. Ook wil ik me nuttig maken voor leraren en leerlingen. Het lijkt me heel belangrijk voor later en nu om de school een nog fijnere plek te maken."


Jelle Tempelman: "Ik ben Jelle Tempelman en ik zit in vwo 3. Ik denk dat ik een geschikt persoon ben voor de medezeggenschapsraad. Ik vind het heel makkelijk om mijn mening te moeten geven omdat ik overal een mening over heb. Ik ben een kritisch persoon en ik denk dat er veel dingen beter kunnen binnen school. Ik neem de medezeggenschapsraad erg serieus. En het lijkt me heel leuk om de leerlingen op school te kunnen vertegenwoordigen."


 Stukjes van de andere kandidaten volgen nog...