Zeeslag | Grote Avond 2017

21, 22 en 23 juni

Misschien trek je soms achteloos de verpakking van je eten of je gloednieuwe apparatuur los, maar wat als al dat plastic niet in de container, maar in de natuur belandt? Wat als de zee langzaam dichtslibt door de vervuiling?

Diep onder water, in Koraalstad en Noordwijk in Zee, ondervinden de zeebewoners grote hinder van al het vuil dat langzaam naar beneden dwarrelt: grote delen van de zee zijn onbewoonbaar geworden en het lijkt erop dat er slechts plaats is voor óf Koraalstad óf Noordwijk in Zee. De sfeer wordt steeds vijandiger als de beide koningen, Edelgraat en Zeester, elkaar het licht niet meer in de ogen gunnen. Maar wat als Florel, de prins van Noordwijk, en Viola, de prinses van Koraalstad meer blijken te zijn dan oppervlakkige kennissen? Kunnen zij samen het tij nog keren? Of steekt Olivia, de jaloerse zus van Viola, daar persoonlijk een stokje voor?

Beleef het verhaal mee in schouwburg Odeon, waar ruim honderd leerlingen jou willen verrassen op een theatervoorstelling vol muziek, zang en dans.

De avondvoorstellingen vinden plaats op woensdag 21 (5 euro), donderdag 22 (6 euro) en vrijdag 23 juni (7 euro). De voorstelling begint om 19.30 uur (zaal open om 19.10 uur) in theater Odeon aan de Blijmarkt in Zwolle.

> Klik hier om kaarten te bestellen!