Reünie Greijdanus Klassiek

Uitnodiging

22-1-2015 | Op zaterdag 11 april 2015 organiseren we voor de veertiende keer het jaarlijkse Greijdanus Klassiek in de Grote- of St. Michaelskerk. Het belooft dit jaar een extra bijzonder concert te worden!

Greijdanus Klassiek 2015 is het laatste concert met Bert Duijst als dirigent van het schoolkoor. In 1991 heeft Bert het koor opgericht en sinds 2001 bestaat Greijdanus Klassiek. Deze jaarlijkse concerten zijn altijd hoogtepunten geweest in het programma.

Uitnodiging reünie
Graag willen we oud-koorleden, oud-leerlingen van Bert Duijst, ouders en collega's van toen en nu en belangstellenden uitnodigen om met het Greijdanuskoor mee te zingen. Het wordt dus een reünie-concert en een scratch Messiah.

Tijdens het concert staan delen uit de Messiah van Händel centraal, maar er wordt ook muziek van Mozart, Rutter enz. gezongen. Toon Hagen en strijkensemble Mariposa werken mee.

Wilt u meezingen? Opgeven kan via: j.knegt@greijdanus.nl

Het zou ook mooi zijn als oud-leerlingen die nu het vak muziek beoefenen een solo zingen of spelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een aria uit de Messiah, een orgelsolo of meespelen met Mariposa.

Datum: zaterdag 11 april 2015,
Locatie: Grote- of St. Michaëlskerk Zwolle
Tijd: 14.00 uur ontvangst (met koffie en thee) en repetitie | concert van 20.00 tot 21.30 uur

Meer informatie
Bert Duijst
Email: bert.duijst@hetnet.nl
Tel: 0384772900

Opgeven voor de reünie
Johan Knegt
j.knegt@greijdanus.nl