Schoolgids Zwolle 2018-2019

Elke vestiging van het Greijdanus College heeft een eigen schoolgids. Hier vindt u de digitale schoolgids van Zwolle voor het schooljaar 2018-2019. De schoolgids is bedoeld om een weg te vinden in de veelkleurigheid van de verschillende onderwijsactiviteiten. Een gids ook om te verbinden en om zichtbaar te maken wie en wat we allemaal in huis hebben. In de schoolgids vindt u informatie over het onderwijs, de schoolcultuur, leerlingbegeleiding, belangrijke data, praktische zaken, contactgevens en meer.

Digitale schoolgids
Sinds de komst van het ouderportaal www.uwgreijdanus.nl is veel informatie over onze school en het onderwijs digitaal te bekijken. Informatie die is opgenomen in de schoolgids staat al voor het grootste deel op het ouderportaal. Daarom hebben we een digitale schoolgids, met compacte informatie en koppelingen naar het portaal voor uitgebreidere informatie.

Werkwijze
De roze gekleurde onderdelen in de index linken direct door naar het ouderportaal. Als u hierop klikt komt u direct bij het betreffende onderwerp op het portaal. De zwart gekleurde onderwerpen vindt u terug in de schoolgids, met in de tekst eventueel nog een link naar extra informatie op het portaal. Wanneer u op deze zwarte tekst in de index klikt gaat u direct naar de betreffende pagina over onderwerp in deze schoolgids.

> Open schoolgids Zwolle