Overstapportfolio

Voor alle leerlingen van groep 8 die volgend schooljaar naar het Greijdanus in Zwolle gaan is er voor de zomervakantie een introductieochtend. Je maakt dan kennis met je nieuwe klas en de mentor die je tijdens de brugklas zal begeleiden.

Om je een beetje voor te bereiden op wat je in de brugklas allemaal te wachten staat, is het goed om je vast wat te verdiepen in je nieuwe school. Om je daarbij te helpen maken we een overstapportfolio.

Een wat ...? Een overstapportfolio is een soort opdrachtenboek met vragen over het Greijdanus. Maar er staan ook vragen in over jezelf, zodat we jou vooraf al een beetje leren kennen.

> Klik hier om het overstappportfolio te downloaden.

Hier kun je dan als voorbereiding op je nieuwe school mee aan de slag. Samen of alleen, thuis of in de klas... Het resultaat, het antwoord op de vragen en opdrachten in de vorm van een soort werkstuk, dat lever je op in bij je nieuwe mentor tijdens de kennismakingsochtend. Je mentor leest in de zomervakantie alle portfolio's door, zodat hij of zijn aan het begin van het nieuwe schooljaar al een beetje weet wie jij bent.

PS: mocht je nog vragen hebben over het overstapportfolio of de kennismakingsochtend, mail dan naar: h.vaneijsden@greijdanus.nl.