Regeling Tegemoetkoming Vervoerskosten (RTV)

Gezinnen met hoge vervoerskosten kunnen in aanmerking komen voor een financieel steuntje in de rug van Stichting Vrienden van Greijdanus.

Wanneer u in aanmerking komt voor een tegemoetkoming, zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden. Zo gaan we uit van een eigen bijdrage van 300 euro per kind en een extra eigen bijdrage per gezin die berekend wordt op basis van de hoogte van uw inkomen. Om een beroep te doen op de RTV kunt u gebruikmaken van het aanvraagformulier.

> Voor het schooljaar 2019-2020 heeft het bestuur een procentuele vermindering voor de tegemoetkoming vastgesteld op 15%. Deze geldt alleen voor de verzamelinkomens boven € 25.000. Voor een extra toelichting verwijzen wij naar de voorbeeldberekening in het document hiernaast.

> Het document met voorwaarden van de regeling en het aanvraagformulier kunt u hiernaast downloaden. LET OP: het aanvraagformulier moet voor 1 oktober ingediend zijn.

Voor vragen over de RTV kunt u contact opnemen met Mw. Paola de Jong van de financiele administratie van Stichting Vrienden van Greijdanus. Dit kan telefonisch 038-4698548 of per mail vrienden@greijdanus.nl.