Vervoersregelingen Stichting Vrienden van Greijdanus

Voor het schooljaar 2018-2019 kunnen wij de volgende vervoersregelingen aanbieden:
• Regeling Regemoetkoming Vervoerskosten (RTV)
• Eigen bus Flevopolder

Regeling Tegemoetkoming Vervoerskosten (RTV)
Gezinnen met hoge vervoerskosten kunnen in aanmerking komen voor een financieel steuntje in de rug van Stichting Vrienden van Greijdanus. Vanaf schooljaar 2018-2019 hebben we hiervoor een vernieuwde regeling onder de naam Regeling Tegemoetkoming Vervoerskosten.

Wanneer u in aanmerking komt voor een tegemoetkoming, zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden. Zo gaan we uit van een eigen bijdrage van 300 euro per kind en een extra eigen bijdrage per gezin die berekend wordt op basis van de hoogte van uw inkomen. Om een beroep te doen op de RTV kunt u gebruikmaken van het aanvraagformulier.

> Het document met voorwaarden van de regeling en het aanvraagformulier kunt u hiernaast downloaden. LET OP: het aanvraagformulier moet voor 1 oktober ingediend zijn.

Voor vragen over de RTV kunt u contact opnemen met Mw. P. de Jong van de financiele administratie van Stichting Vrienden van Greijdanus. Dit kan telefonisch 038-4698548 of per mail vrienden@greijdanus.nl.

Eigen bus Flevopolder
Op initiatief van ouders uit Lelystad en Dronten en ondersteund door de Stichting Vrienden van Greijdanus rijdt nu een aantal jaar een 'eigen' schoolbus. Een aantal ouders uit de Flevopolder verzorgt als vervoerscommissie de communicatie tussen betrokken ouders en Greijdanus. De Stichting Vrienden van Greijdanus ondersteund hen op het gebied van financiële- en administratieve afhandeling.

Hebt u vragen over de 'eigen' schoolbus, dan kunt u mailen naar de vervoerscommissie oudercommissie.dronten.lelystad@hotmail.nl.