Nieuws


Ontspannen ontmoeting en nieuwe uitdaging
7-4-2015 | Het is weer dinsdagavond, ook vanavond worden er op de vestiging in Zwolle weer volop cursussen aangeboden. Misschien doet u zelf wel een cursus tennis, Wordpress of bent u in het autisme belevingscircuit gedoken. Lees verder.


Stuur leerlingen een kaartje
15-12-2014 | Met kerst wordt 'Schitteren in Zijn licht' vaak extra zichtbaar. Met de kerstkaart van Greijdanus wilden we daarvan iets met ouders en relaties van Greijdanus delen. Lees verder.


Lezing Ben Tiggelaar
10-10-2014 | Een lezing van een bijzondere spreker als Ben Tiggelaar, is niet alleen voor onze medewerkers interessant. Het typisch iets dat we met anderen kunnen delen. Met ouders bijvoorbeeld. Daarom hebben we ouders uitgenodigd bij de lezing van Ben Tiggelaar op onze personeelsdag aanwezig te zijn. Lees verder.


Terugblik op een geslaagde Beursvloer
4-10-2014 | De beursgang van Greijdanus Zwolle was een groot succes. We hebben ons, dankzij de inzet van docenten en leerlingen, op een goede, sprankelende manier kunnen profileren. Lees verder.


'Beursgang' Greijdanus Zwolle
29-9-2014 | Goed voorbeeld doet goed volgen. Twee jaar geleden was de 'beursgang' van Greijdanus Meppel al een feit, aanstaande woensdag volgt ook de Zwolse vestiging. Lees verder.


Van wie is de participatiesamenleving?
10-9-2014 | Tijdens de reis naar Afas was er materiaal over de Postmoderne Devotie aanwezig om in de bus over in gesprek te gaan. Op de gesprekskaartjes stond een oud verhaal over hoe de eerste middelbare school werd gesticht, een verhaal dat laat zien hoe de participatiesamenleving veertiende eeuw al springlevend was. Lees verder.


De eerste activiteit van de Vrienden van Greijdanus
6-9-2014 | Op vrijdag 5 september 2014 gingen we met een schoolbus vol ondernemers en andere geĂ¯nteresseerden op bezoek bij softwarebedrijf Afas. Lees verder.