Voorlichtingsavond Greijdanus Meppel

18 november 2014

5-11-2014 | Groep 8 leerlingen en hun ouders zijn in deze tijd van het jaar bezig met de keuze voor een middelbare school. Het Greijdanus College in Meppel organiseert daarom voor deze ouders op 18 november 2014 een voorlichtingsavond. Het programma start om 20.00 uur, vanaf 19.45 uur staat de koffie klaar in de aula van de school aan de Schoolstraat 5.

Op de meeste basisscholen in de regio is het Greijdanus op een voorlichtingsavond aanwezig. Voor ouders die niet in de gelegenheid zijn om de voorlichting op hun eigen basisschool te bezoeken wordt deze voorlichtingsavond georganiseerd. Ouders hebben tijdens de voorlichtingsavond de mogelijkheid om het Greijdanus beter te leren kennen. Centraal staan de identiteit, het onderwijsaanbod, zorg en de gang van zaken op school. Natuurlijk is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: meppel@greijdanus.nl.

Greijdanus College
Het Greijdanus in Meppel is een gereformeerde school voor voortgezet onderwijs. 525 leerlingen uit de hele regio krijgen onderwijs op de niveaus vmbo (de richtingen bb/kb en tl), havo (alle profielen) en vwo (na 3e jaar doorstromen naar de vestiging in Zwolle).

Ontdek, ontwikkel en groei zijn de woorden die het onderwijs op Greijdanus Meppel kenmerken. Voor de leerlingen van klas 1 tot en met 4 staat daarom het vak O+O (Ontdek en Ontwikkel) op het rooster. Leerlingen worden uitgedaagd om hun kwaliteiten te ontdekken en te ontwikkelen.

Open dagen
De open dagen zijn dit jaar op vrijdag 30 januari 2015 van 15.30 – 17.00 uur en van 18.30 – 21.00 uur en zaterdag 25 januari van 10.00 – 12.00 uur. U kunt samen met uw kind op elk moment binnenlopen en een kijkje nemen in de school. Klik hier voor meer informatie over de open dagen.