Ton Sebens nieuwe vestigingsdirecteur Greijdanus Meppel

1-7-2015 | De afgelopen periode hebben er sollicitatiegesprekken plaatsgevonden voor de vacature van vestigingsdirecteur Greijdanus College Meppel. We zijn blij dat we u voor de vakantie nog kunnen meedelen dat we een meer dan geschikte kandidaat hebben gevonden. Ton Sebens gaat vanaf het nieuwe schooljaar leiding geven in Meppel.

Ton Sebens is sinds 2011 directeur van de Greijdanus-vestigingen in Hardenberg en Enschede. Hij heeft op beide locaties mooie (onderwijskundige)resultaten bereikt met zijn team. In Enschede resulteerde zijn leiding in het feit dat de school conform inspectie-normen niet langer een “zwakke” school is. In Hardenberg richtte zijn ontwikkeling zich onder andere op tabletonderwijs en een tweefasen vwo. Daarvoor heeft hij gewerkt bij Stoas Hogeschool als locatieleider. Ton is een echte onderwijsman, die het bevorderen van een lerende organisatie stimuleert en daarvoor persoonlijke leiderschap inzet.

De functie van vestigingsdirecteur in Meppel zal Ton combineren met de aansturing van de locatie in Enschede. Over de invulling van de vacature die door zijn vertrek in Hardenberg ontstaat zijn momenteel gesprekken gaande.

De functie van vestigingsdirecteur in Meppel kwam vacant doordat Karine Vreugdenhil – die sinds 2009 directeur in Meppel was - de keuze heeft gemaakt om een andere functie binnen Greijdanus te gaan bekleden. We bedanken haar ook via deze weg voor haar inzet en betrokkenheid in het leiding geven aan de school in Meppel. Een periode die feestelijk afgesloten werd met het prachtige resultaat dat alle examenkandidaten van dit jaar geslaagd zijn.