Kaartverkoop Grote Avond Zwolle gestart

15 mei 2019

De kaartverkoop voor de Grote Avond van Greijdanus Zwolle is gestart. Op 5, 6 en 7 juni staan leerlingen met de voorstelling Circus Grimaldi op de planken van theater Odeon.


Klik op de button om kaarten te bestellen.
Na de bestelling ontvang je een mail met bevestiging, deze bevestiging is tevens het toegangsbewijs. Neem deze uitgeprint mee naar de voorstelling.

Guido Grimaldi is de trotse directeur van een prachtig circus, als de overheid besluit dat het geen wilde dieren meer mag gebruiken. Zonder de spectaculaire acts, ziet Grimaldi zijn levenswerk in gevaar komen. Om dit voor te zijn, besluit hij het familiebedrijf over te dragen aan een nieuwe generatie: degene met het beste idee wordt de nieuwe baas van het familiebedrijf. Isabella en Catarina Grimaldi strijden samen om het circus, totdat de flamboyante oudoom Gabriël uit het niets verschijnt. Ook hij meent recht te hebben op het circus.

Bruisende ideeën en geniepige trucjes lijken de toekomst van het circus in de armen te drijven van dan weer de ene, dan weer het andere familielid. Maar dan blijkt een van de keuzes wat onvoorziene gevolgen te hebben die de toekomst van Circus Grimaldi aan een zijden draadje laat hangen.

Circus Grimaldi is een gloednieuwe, avondvullende theatervoorstelling met livemuziek, dans en acro. De Grote Avonden vinden plaats op 5, 6 en 7 juni 2019 in Odeon.

Heeft u vragen over de bestelling, neem dan contact op via g.j.dijkhof@greijdanus.nl.


 << terug naar het overzicht