Greijdanus lanceert ouderportaal

04-06-2013 | Vandaag is het ouderportaal www.uwgreijdanus.nl gelanceerd. Hiermee is het voor ouders mogelijk om nog meer betrokken te zijn bij het onderwijs aan hun kind(eren) en de school.

Actueel en tweezijdig
Ouders kunnen op het ouderportaal persoonlijke leerlinginformatie bekijken zoals rooster, absentie en cijfers. Er is ook nieuws te lezen over de klas of onderwijsrichting van hun kind, activiteiten en algemene schoolinformatie. Het ouderportaal biedt daarnaast mogelijkheden voor ouders en docenten om makkelijk en snel met elkaar te kunnen communiceren door het sturen van berichten.

Relevant en persoonlijk
Het ouderportaal is online en 24 uur per dag bereikbaar, persoonlijk, actueel, tweezijdig en relevant omdat we de informatie sorteren op basis van de bij ons bekende leerlinggegevens. Clemens Broekroelofs, hoofd ICT die in samenwerking met externe leverancier WIS het portaal heeft ontwikkeld: "Het ouderportaal is meer dan een website, omdat het persoonlijke informatie biedt en informatie sorteert op basis van relevantie. Ouders loggen in met hun e-mailadres en zelfgemaakte wachtwoord. Het systeem weet dan wie ze zijn en toont de informatie die betrekking heeft op hun kind. In plaats van al het personeel zien ouders bijvoorbeeld alleen de contactgegevens van de mentor en docenten die les geven aan hun kind. Informatie en nieuws wordt ook geselecteerd op basis van klas en onderwijsrichting of op basis van de vestigingslocatie van hun school."

Alle ouders ontvangen deze week een brief met informatie en instructie om in te loggen.


Meer informatie: portalen@greijdanus.nl