Nieuws


Voorafgids
23-6-2014 | Het is alweer de laatste week voor de zomervakantie. Om na de vakantie weer goed voorbereid op school te komen, hebben we speciaal voor de leerlingen een voorafgids. Hierin staat wanneer we je weer op school verwachten, waar je je boeken kunt ophalen, wat je nodig hebt voor het nieuwe jaar etc. Lees verder.


Jaarverslag 2013
25-11-2013 | Deze maand wordt het Greijdanus jaarverslag verspreid. Hierin vindt u de belangrijkste informatie over de resultaten van 2013. Lees verder.


Hoera, geslaagd!
11-6-2014 | Na een spannende tijd afwachten is het vandaag zo ver voor de leerlingen van het vmbo: de uitslag van de examens is bekend! Hieronder staan per vestiging de links van alle leerlingen die zijn geslaagd. Van harte gefeliciteerd en geniet van een welverdiende zomervakantie! Klik hier voor de namen van de geslaagden.


Examenrooster 2014
12-5-2014 | Vandaag starten de centrale examens, een spannende tijd voor leerlingen die in hun laatste jaar zitten. Hieronder staan de examenroosters voor 2014. Lees verder.


Vrijdag 21 februari: start voorjaarsvakantie
3-2-2014 | Vrijdag 21 februari is de eerste dag van de voorjaarsvakantie. Deze extra dag is een gevolg van het verkorten van de zomervakantie van 7 naar 6 weken. Lees verder.


Greijdanus wenst u schitterende feestdagen!


Jaarverslag schooljaar 2012-2013
25-11-2013 | Deze maand wordt het Greijdanus jaarverslag verspreid. Hierin vindt u de belangrijkste informatie over de resultaten van het schooljaar 2012-2013. Lees verder.


Uitval treinen door extreem weer
28-10-2013 | Door de weersomstandigheden ligt zeker tot na de avondspits een deel van het treinverkeer rond Zwolle stil. Lees verder.


Overvolle rugtas verleden tijd?
28-10-2013 | Binnenkort is het beeld van de brugger met een overvolle rugtas verleden tijd. De tablet neemt langzaam plaats in op middelbare scholen. Met dit device is alle lesstof digitaal beschikbaar op een computer van nauwelijks 1 cm dik. Dit betekent geen dikke lesboeken meer die van lokaal naar lokaal worden gesjouwd. Lees verder.


Schoolgids
Het nieuwe schooljaar begint weer bijna, hierbij hoort ook een nieuwe schoolgids. Klik hier voor de schoolgids 2013-2014 van onze vier vestigingen. U vindt de schoolgidsen ook online op het ouderportaal www.uwgreijdanus.nl. Alle ouders krijgen via de leerling aan het begin van het schooljaar ook een gedrukt exemplaar van de schoolgids. Heeft u de gids na de eerste schoolweek onverhoopt nog niet ontvangen, dan kunt u er een aanvragen via secretariaat@greijdanus.nl


Verscherpt toezicht Inspectie financiën Greijdanus beëindigd
19-06-2013 | Het College van Bestuur van Greijdanus heeft op dinsdagmiddag 18 juni 2013 bericht gekregen van de Inspectie van het Onderwijs. Het verscherpt toezicht in verband met onze financiële situatie is opgeheven. Hier zijn we erg blij mee. Het afgelopen jaar hebben we als organisatie hard gewerkt om te voldoen aan alle door de Inspectie gestelde eisen en hen te bewijzen dat Greijdanus een stabiele financiële positie heeft. Lees verder.


Spanning rond bekendmaking uitslagen examens
12-06-2013 (13.00 uur) |  Zoals u en jullie waarschijnlijk via de landelijke media al vernomen hebben is er de afgelopen dagen veel onrust over de bekendmaking van de examenuitslagen. Aanleiding hiervoor zijn de examens die gestolen zijn. Onderstaand een overzicht van de situatie met de informatie zoals nu bij ons bekend. Lees verder.


Greijdanus lanceert ouderportaal
04-06-2013 | Vandaag is het ouderportaal www.uwgreijdanus.nl gelanceerd. Hiermee is het voor ouders mogelijk om nog meer betrokken te zijn bij het onderwijs aan hun kind(eren) en de school. Lees verder.


Vwo examen Frans verplaatst
Vanochtend is door het College van Examens in overleg met CITO besloten dat het examen vwo Frans wordt verplaats naar morgen (30 mei) om 13.30 uur. Lees verder.


Geen zorgen om financiële situatie Greijdanus - Informatie over verscherpt toezicht Onderwijs Inspectie [UPDATE: TOEZICHT BEEINDIGD ZIE BERICHT 19-6-2013]
03-04-2013 | Vandaag staat het Greijdanus College in De Stentor met een artikel over het verscherpt toezicht van de Onderwijs Inspectie. We wisten dat er een bericht geplaatst zou worden, maar van de kop ‘Greijdanus onder curatele’ zijn we geschrokken. Dit wekt de verkeerde indruk en het is ook niet correct. De Onderwijs Inspectie heeft haar toezicht geïntensiveerd. Lees verder.


Jaarverslag schooljaar 2011-2012
14-01-2013 | Deze maand wordt het Greijdanus jaarverslag verspreid. Hierin vindt u de belangrijkste informatie over de resultaten van het schooljaar 2011-2012. Dit gaat verder dan alleen cijfermatige prestaties. Lees verder.


Fietssnelweg Zwolle-Hattem/Wezep
19-09-2012 | De werkzaamheden voor de fietssnelweg Zwolle-Hattem/Wezep zijn in volle gang. Hierdoor is het momenteel niet mogelijk om via de Parallelweg bij het Greijdanus College te komen. In opdracht van de gemeente Zwolle werkt aannemer Dura Vermeer volop aan de aanleg van het tweede gedeelte van het betonnen fietspad. Vanaf zaterdag 6 oktober ligt het wegdek van de fietssnelweg klaar en kunnen (brom)fietsers gebruik maken van deze snelle fietsverbinding. Lees verder.