Likes4Friends; fantastische voorstelling

31 mei 2018

Likes4Friends, de theatervoorstelling van leerlingen en docenten van Greijdanus Meppel, ging op 31 mei feestelijk in première in schouwburg Ogterop.

In Likes4Friends wil Loes graag een bekende vlogger worden. Op advies van de decaan gaat ze op onderzoek in de vlogwereld. Zo gaat ze op bezoek bij dansvlogger Carol en haar team. Ze probeert contact te maken met de chaotische gamevlogger Mighty Mike Minecraft. Ze kookt samen met de humoristische kookvlogger Barbara Rabarber en ze gaat op bezoek bij de ambitieuze band Tototo. Ondertussen komen ook videovlogs van plaagvlogger Leipe Mocro voorbij. Bij alle vloggers is wel iets aan de hand. Ondertussen krijgt Loes ruzie met haar vriendin Maartje en ook thuis loopt het niet lekker. Is dat vloggen wel zo leuk als het lijkt?

Vriendinnen Maartje en Danielle ondernemen actie. En, natuurlijk, komt aan het einde alles goed. Zoals Danielle mooi verwoordt: ‘Echt meedoen, is toch leuker dan een filmpje kijken, hè?!’ Op het spetterende eindfeest staat het hele podium vol met alle spelers. Samen met het publiek dansen zij een einde aan de voorstelling.

Veel talent
Zoveel mogelijk leerlingen met hun talent op het podium, dat is het doel van de Grote Avond van Greijdanus Meppel. Met de voorstelling Likes4Friends is dat doel ruimschoots behaald. Op een geweldige manier is in het verhaal ruimte gemaakt voor acteurs, muzikanten, dansers, springers en een muziekgroep.
 > Klik hier voor de foto's gemaakt door leerlingreporter Rens Tuin.<< terug naar het overzicht