Greijdanus Klassiek Zwolle

08 april 2017

Op zaterdag 8 april 2017 is het jaarlijkse ‘Greijdanus Klassiek’ van het Greijdanus schoolkoor en solisten. Het concert begint om 20.00 uur in de Andreaskerk in Hattem. De toegang is gratis (collecte bij de uitgang).

John Rutter
Op het programma staan verschillende composities; bekende klassieke werken, een aantal gospels en het Magnificat van John Rutter. Net als ieder jaar wordt er gewerkt met professionele musici. Naast verschillende instrumentalisten zorgt Jaap Zwart als organist en pianist voor de begeleiding. Ook zal een aantal leerlingen zich als solist laten horen.

Afsluiting seizoen
Met ‘Greijdanus Klassiek’ sluit het schoolkoor een druk seizoen af. De leerlingen gingen op concertreis naar Canada, ze gaven een kerstconcert en traden meerdere keren op met de Greijdanus Big Band. Dit concert is voor het schoolkoor één van de hoogtepunten. Er is hard voor gestudeerd en de leerlingen kijken er met plezier naar uit.

Nieuwsgierig geworden naar het concert? Kom dan luisteren! De Andreaskerk is open vanaf 19:30 uur en de entree is gratis. Wel is er een collecte na afloop.<< terug naar het overzicht