Chris van der Meulen nieuwe directeur Greijdanus Hardenberg

1-10-2015 | Greijdanus Hardenberg krijgt per januari 2016 een nieuwe vestigingsdirecteur. Chris van der Meulen gaat leiding geven aan de gereformeerde school voor voortgezet onderwijs aan de Burgemeester Schuitestraat.

Van der Meulen is sinds 2009 locatiedirecteur van meerdere vestigingen van het Hoenderloo College, organisatie voor speciaal onderwijs. Hij gaf onder andere leiding aan een middelbare school en een multifunctioneel leercentrum. Kwaliteit van onderwijs was daar één van zijn speerpunten in de groei naar een ‘excellente school’. Ook de aandacht voor zorg en begeleiding en het werken vanuit visie en intrinsieke christelijke waarden zijn punten waarop Van der Meulen goed ‘matcht’ met Greijdanus Hardenberg. “Goed onderwijs, waarbij uitgegaan wordt van kansen en competenties, en het benutten van je ontvangen talenten, zijn voor mij belangrijke waarden”, aldus Van der Meulen.

Voor de vakantie kwam de vacature vacant vanwege het vertrek van de toenmalige directeur, Ton Sebens, die leiding is gaan geven aan de Greijdanus-vestiging in Meppel. Van der Meulen gaat in samenwerking met MT en personeel de lijn die Sebens heeft ingezet voortzetten. Digitalisering in relatie tot gepersonaliseerd leren zijn, naast identiteit en maatschappelijke betrokkenheid, speerpunten om blijvend vorm te geven aan goed en eigentijds gereformeerd onderwijs op het Greijdanus in Hardenberg.