Greijdanus Hardenberg trots op mooie examenresultaten

4-7-2016 | Afgelopen vrijdag zijn de laatste resultaten van de examens bekend gemaakt. Na een spannende periode van leren, examens maken en afwachten blijkt dat Greijdanus Hardenberg weer een prachtig slagingspercentage heeft behaald. 127 van de 128 vmbo-leerlingen zijn geslaagd en op de havo is dit zelfs 100% (43 leerlingen).

Deze week krijgen de geslaagde leerlingen hun diploma. Voor vmbo-tl leerlingen Laurens van der Bent en Manilla Tempelman is dit een extra bijzonder moment, omdat zij hun opleiding cum laude hebben afgesloten. Laurens van der Bent: “Ik ben heel blij met het resultaat. Ergens verwachte ik wel goede cijfers, maar cum laude had ik niet gedacht. Voor de examens heb ik niet heel veel geleerd, omdat ik met de kennis die ik al had opgedaan er op vertrouwde dat het zou lukken. Ik heb wel een paar oefenexamens gemaakt. Na de vakantie begin ik aan de opleiding Ondernemer Retail aan het Menso Alting in Zwolle.”

Vestigingsdirecteur Chris van der Meulen is blij met de examenresultaten: “Zowel leerlingen als docenten hebben de afgelopen jaren hard gewerkt naar dit moment. Ik ben erg trots op deze prachtige resultaten.”

Bekijk hier de namen van alle geslaagden.