Greijdanus neemt afscheid van Jilles de Vries

7-9-2015 | Afgelopen donderdag nam Jilles de Vries afscheid van zijn collega’s van het Greijdanus in Hardenberg. Na bijna 21 jaar trouwe dienst gaat de zorgcoördinator met pensioen. Afgelopen vrijdag was er een receptie waarbij op passende wijze afscheid werd genomen.

Eén van de eerste cadeaus die Jilles in handen krijgt, is een jonge appelboom, een symbool van de liefde die Jilles voor het buitenleven heeft. Lachend begroet hij collega’s, vrienden en kennissen van diverse basisscholen die hem de hand komen drukken.

“De samenwerking binnen Greijdanus is altijd heel prettig geweest,” vertelt hij even later. “We werkten altijd in een sfeer van vertrouwen en collegialiteit. Ik heb de school zien groeien van kleinschalig naar steeds groter!”

Jilles uit zijn grote dankbaarheid voor het werk dat hij zoveel jaren mocht doen  te midden van zoveel fijne mensen. “Ik hoop dat Greijdanus een christelijke school mag blijven waar het wel en wee van de leerling centraal mag blijven staan en dat de school met een open houding naar buiten mag blijven werken en werven.” Zelf moet hij nu even acclimatiseren na zoveel jaren werken. “Nu eerst rusten en er zijn voor mijn vrouw, kinderen en kleinkinderen.”