Voorlichtingsavond Greijdanus Hardenberg

19 november 2014

5-11-2014 | Op woensdag 19 november organiseert het Greijdanus College in Hardenberg een voorlichtingsavond voor ouders van kinderen in groep 8. De avond begint om 20.00 uur, vanaf 19.45 uur staat de koffie klaar aan de Burgemeester Schuitestraat 7a.

Op sommige basisscholen in de regio wordt al een voorlichting georganiseerd. Wanneer ouders niet in de gelegenheid zijn om dit bij te wonen, of wanneer het Greijdanus niet bij de basisschool langs komt, dan zijn ze van harte welkom om op 19 november langs te komen. Tijdens de voorlichtingsavond wordt vertelt over het onderwijs, de identiteit, kwaliteit en passend onderwijs. Hierna is nog gelegenheid voor een rondleiding door de school.

Greijdanus Hardenberg
Greijdanus Hardenberg is een gereformeerde middelbare school met meer dan 800 leerlingen. Er is onderwijs mogelijk op alle niveaus. Sinds dit jaar kunnen leerlingen naast het afronden van hun vmbo en havo opleiding, nu ook hun vwo-diploma behalen op het Greijdanus in Hardenberg. 

Open dag
De open dag is dit jaar op woensdag 28 januari 2015 van 15.30 – 21.00 uur. U kunt samen met uw kind op elk moment binnenlopen en een kijkje nemen in de school. Klik hier voor meer informatie over de open dag.