Hadassa, ster van Susa

Theatervoorstelling

20-11-2014 | 20-11-2014 | Op vrijdagavond 28 november is de Siriz Tour op het Greijdanus in Hardenberg met de theatervoorstelling: Hadassa, ster van Susa. De avond is speciaal voor vrouwen om hen bewust te maken van situaties waarin veel jongeren zich bevinden.

De voorstelling is een samenwerking tussen Siriz; een organisatie die zich inzet voor iedereen die te maken krijgt met onbedoelde zwangerschap, en de Hadassa Hoeve; woon- en werkvoorziening voor vrouwen die niet zelfredzaam zijn.

De voorstelling (bron: www.siriz.nl)
“Na een brute moord op hun familie proberen de in leven gebleven Hadassa en haar oudere neef Mordechai samen een nieuw bestaan op te bouwen. Vanuit angst voor een herhaling voedt Mordechai zijn jongere nichtje in extreme bescherming op. Naarmate Hadassa ouder wordt, vraagt ze zich af wat het leven binnen de vier muren van hun huis nog inhoudt. Juist dan slaat het lot opnieuw toe en geeft het een nieuwe wending aan haar vraag naar zin en betekenis.”

“Hadassa, ster van Susa, vertelt het verhaal zoals het is opgetekend in het bijbelboek Ester. Het is een bijzonder en wonderlijk verhaal dat zich lang geleden heeft afgespeeld, maar de thema’s blijven actueel en heel herkenbaar voor iedereen. De hoofdrolspeler in dit theaterstuk komt voor moeilijke keuzes te staan.”

Klik hier voor de aanvangstijd en om in te schrijven voor de theatervoorstelling.

Meer informatie over de Hadassa Hoeve: www.hadassahoeve.nl en Siriz: www.siriz.nl.