Kerstbazaar voor Kledingbank

18 december 2014

2-12-2014 | Op 18 december 2014 organiseert het Greijdanus in Enschede een kerstbazaar. De opbrengst gaat naar de Stichting Kledingbank Enschede. De bazaar is van 16.00 tot 20.00 uur aan de Deppenbroekstraat 4.

Sfeervolle muziek en versiering, heerlijke hapjes en drankjes en een divers aanbod van kerstspullen en handgemaakte creaties. Er is van alles te beleven bij de Kerstbazaar op het Greijdanus; boog- en buksschieten, spieker houw’n en nog veel meer. Naast het gebruikelijke betaalmiddel is het ook mogelijk om te betalen met kleding (met name mannen/jongenskleding, spijkerbroeken, jassen, enz.).

In taakgroepen zijn leerlingen vanaf begin december al druk met de voorbereiding van de Kerstbazaar. Er is een groepje aankleding, zij zorgen voor een gezellige en feestelijke inrichting van de school. De taakgroep sponsoring zoekt naar sponsors om ervoor te zorgen dat een zo groot mogelijk bedrag naar de Kledingbank kan worden gestort. En omdat de bazaar rond etenstijd plaatsvindt, is er ook een stel leerlingen dat zich bezig houdt met catering. Ze gaan heerlijke hapjes maken; van oliebollen en appeltaart tot erwtensoep en Syrische lekkernijen. Tot slot zorgt de werkgroep activiteiten en knutselen dat er van alles te beleven is.

Stichting Kledingbank Enschede
De Stichting Kledingbank Enschede heeft als doel om goede en herbruikbare kleding aan mensen door te geven die dit niet kunnen betalen. De Kledingbank draait op vrijwilligers, maar er worden ook kosten gemaakt zoals huur van het pand, elektriciteit en onderhoud. Om deze reden is er ook financiële steun nodig.

Kerstbazaar Greijdanus Enschede voor Kledingbank
Datum: 18 december 2014
Tijd: 16.00 – 20.00 uur
Locatie: Deppenbroekstraat 4