Nieuws


Greijdanus verzorgt bijzondere kerstmaaltijd voor Leger des Heils
23-12-2016, Meppel | Muziek, ontmoeting, het kerstevangelie en lekker eten. Dat waren de ingrediënten van een bijzondere kerstmaaltijd. Samen met het Leger des Heils en Vrienden van Greijdanus organiseerden leerlingen van het Greijdanus College in Meppel een kerstdiner voor meer dan 100 mensen die, zeker in deze tijd van het jaar, geconfronteerd worden met armoede en eenzaamheid. Lees verder.


Kerstviering voor buurt- en stadsgenoten
14-12-2016 | Op donderdag 22 december 2016 organiseert het Greijdanus College in samenwerking met Vrienden van Greijdanus een bijzondere kerstviering voor buurt- en stadsgenoten. De viering vindt plaats aan de Pilotenlaan 1 te Zwolle en duurt van 14.15 tot 15.15 uur. Lees verder.


In actie voor de Voedselbank
4-11-2016 | In het kader van Dankdag werden afgelopen week diverse acties voor en met de Voedselbank georganiseerd. Voorlichting, ontbijtprodcten inzamelen en helpen bij de Voedselbank. Bekijk de foto's.


Uitnodiging thema-avond vorming
Op woensdag 9 november 2016 organiseert het Greijdanus een thema-avond over identiteitsvorming van jongeren. Ouders en geinteresserden zijn van harte welkom om hier bij aanwezig te zijn. Vanaf 19.45 staat de koffie klaar aan de Campus 5. Lees verder.


Deel 2 | "Een aandeel in elkaar"
4-11-2016 | "Een aandeel in elkaar." Met deze uitspraak geven we een knipoog naar de welbekende reclame van de Rabobank. Als school en Vriendenstichting hebben we zoveel rijkdom in huis, zoveel kapitaal om op school en in de samenleving te delen. Daarmee zijn we minstens zo waardevol als een bank. Bekijk de film.


Compleet ingericht lokaal voor Zoethout
5-10-2016 | Zoethout Eigen Werk en de ICT-afdeling van Greijdanus kwamen op een bijzondere manier met elkaar in contact. Greijdanus had kapitaal te delen in de vorm van computers, beeldschermen en een beamer, die voorheen op school gebruikt werden. Deze materialen krijgen een nieuwe functie bij Zoethout. Ook voor de aanleg en installatie ervan is gezorgd, met dank aan materiaal dat leverancier X-ICT beschikbaar heeft gesteld. Lees verder.


Lees hier het nieuws van 2015-2016.