Nieuws


Greijdanus verzorgt bijzondere kerstmaaltijd voor Leger des Heils
23-12-2016, Meppel | Muziek, ontmoeting, het kerstevangelie en lekker eten. Dat waren de ingrediënten van een bijzondere kerstmaaltijd. Samen met het Leger des Heils en Vrienden van Greijdanus organiseerden leerlingen van het Greijdanus College in Meppel een kerstdiner voor meer dan 100 mensen die, zeker in deze tijd van het jaar, geconfronteerd worden met armoede en eenzaamheid. Lees verder.


Voorlichtingsavond Greijdanus Meppel
28-10-2016, Meppel | Op woensdag 16 november 2016 organiseert het Greijdanus College in Meppel een voorlichtingsavond voor ouders van kinderen in groep 7 en 8. De avond begint om 20.00 uur, vanaf 19.45 uur staat de koffie klaar aan de Schoolstraat 5. Lees verder.


Klas 1 Greijdanus Meppel van start met maatwerkonderwijs
29 augustus 2016, Meppel | Vandaag starten de scholen weer. Een spannende dag voor nieuwe brugklasleerlingen die vandaag voor het eerst naar het voortgezet onderwijs gaan. Extra bijzonder is dat klas 1 van Greijdanus Meppel vandaag ook van start gaat met het vernieuwde onderwijsconcept gericht op maatwerk. Lees verder.


Informatie voor het nieuwe schooljaar
13-7-2016 | De zomervakantie is nu voor bijna iedereen aangebroken. Om in het nieuwe jaar weer goed van start te kunnen, hebben we een voorafgids voor leerlingen en een schoolgids voor ouders. Lees verder.


Schoolgidsen 2016-2017
Elke vestiging van het Greijdanus College heeft een eigen schoolgids. Hieronder vindt u de digitale schoolgidsen van het jaar 2016-2017. De schoolgidsen zijn bedoeld om een weg te vinden in de veelkleurigheid van de verschillende onderwijsactiviteiten. Een gids ook om te verbinden en om zichtbaar te maken wie en wat we allemaal in huis hebben. In de schoolgids vindt u informatie over het onderwijs, de schoolcultuur, leerlingbegeleiding, belangrijke data, praktische zaken, contactgevens en meer. Lees verder.


 

De nieuwsberichten van cursusjaar 2014-2015 leest u hier.