Open dagen Greijdanus Meppel

27 januari 15.30 - 21.00 uur en 28 januari 9.30 - 12.00 uur

Zit je in groep 7 of 8 en ben je op zoek naar een school voor voortgezet onderwijs? Wij vertellen je graag alles over het Greijdanus in Meppel. Maar zelf kijken en ervaren is natuurlijk leuker, dus kom langs op onze open dag!

Op vrijdag 27 januari en zaterdag 28 januari is de school speciaal open voor jou. Je bent welkom op vrijdag van 15.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.30 tot 12.00 uur. Haal in de aula je routeboekje en een goodybag, volg de pijlen en mis niets!

Tijdens de open dag krijg je van ons een VIP-behandeling: je mag alles zien, je mag overal komen en je mag alles vragen! Je kunt ons vernieuwde gebouw bekijken, optredens van onze leerlingen meemaken, iets lekkers eten en drinken, de leraren ontmoeten, met onze leerlingen praten en je kunt kennismaken met alle schoolvakken!

Optreden Talentklas Cultuur
Leerlingen van de Talentklas Cultuur, onze Cultuurklas, laten graag zien wat ze kunnen. Speciaal voor jou hebben ze een modeshow ontwikkeld. Mis het niet!

vrijdag: 16.30 uur | 20.00 uur
zaterdag: 10.30 uur

Greijdanus Got Talent
De open dag start met allerlei optredens van onze leerlingen. Blijf hangen in de aula en zie/hoor wat we in huis hebben. Tijdens de open dag worden de optredens regelmatig herhaald. Kom dus nog eens terug in de aula.

Niet vergeten: doe mee aan de bakwedstrijd Heel Greijdanus Bakt in lokaal 0.02 of sport mee in onze gymzaal, De Aanloop.

Ouders
Speciaal voor je ouders is er een informatiemarktplein op de eerste verdieping. Op de markt staan medewerkers van de school om informatie te geven over onze identiteit, het onderwijsaanbod, begeleiding, enz. Er is ook een speciaal Oudercafé. Daar kunnen je ouders in gesprek met ouders van Greijdanus Meppel.

Informatie maatwerkonderwijs op het Greijdanus
Wil je meer weten over ons maatwerkonderwijs? Kom dan, samen met je ouders, naar een korte presentatie in lokaal 105.

vrijdag: 16.00 uur | 16.45 uur | 19.15 uur | 20.15 uur
zaterdag: 10.00 uur | 11.30 uur

Open Huis
De opening van ons vernieuwde gebouw vieren we met een Open Huis op zaterdag 28 januari. Leerlingen en ouders, die op zoek zijn naar een school voor voortgezet onderwijs, volgen dan de opendagroute. Andere belangstellenden kunnen zelf hun route bepalen, het gebouw bekijken en meedoen aan de opendagactiviteiten. Maar een rondleiding volgen kan ook. Meld je daarvoor aan in de aula bij lokaal 0.10.

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk hier de grote foto's