Start kaartverkoop Grote Avond Zwolle

07 juni 2017

Vandaag start de online kaartverkoop voor de Grote Avond van het Greijdanus College in Zwolle. Op 21, 22 en 23 juni 2017 staan leerlingen in theater Odeon met het stuk ‘Zeeslag’. Kaarten zijn vanaf 5 euro te koop op school of online.

> Klik hier om kaartjes te kopen.

Al vanaf oktober zijn leerlingen en docenten druk met de voorbereidingen voor het stuk ‘Zeeslag’. Van muziek en teksten tot decor en choreografie; de Grote Avond wordt in zijn geheel geproduceerd door docenten en leerlingen van het Greijdanus. Elk jaar is het weer een bijzonder spektakel waarin leerlingen uiteenlopende talenten laten zien.

Zeeslag
Wat als het plastic ervoor zorgt dat de zee onleefbaar wordt? In de onderwaterwereld zorgen de milieuproblemen voor grote spanningen: Koraalstad en Noordwijk in Zee zien elkaar het liefst voorgoed vertrekken en daar hebben ze misschien zelfs een oorlog voor over. Maar wat gebeurt er als Florel, de prins van Noordwijk, en Viola, een prinses van Koraalstad, verliefd worden?

De avondvoorstellingen vinden plaats op woensdag 21 (5 euro), donderdag 22 (6 euro) en vrijdag 23 juni (7 euro). De voorstelling begint om 19.30 uur (zaal open om 19.10 uur) in theater Odeon aan de Blijmarkt in Zwolle.<< terug naar het overzicht