Nieuws


Avondcursussen op het Greijdanus in Hardenberg
16-1-2017 | Vanaf 7 februari 2017 worden er avondcursussen gegeven op het Greijdanus College in Hardenberg. Het aanbod is gevarieerd; van creatief schrijven tot fotografie. De cursussen zijn op vier dinsdagavonden van 19.30 tot 21.30 uur en worden gegeven op het Greijdanus aan de burg. Schuitestraat 7a. Lees verder.


Kennismaken middelbare school met Greijdanus Experience
28-11-2016 | Op woensdagochtend 23 november organiseerde het Greijdanus in Hardenberg een kennismakingsochtend voor groep 8 leerlingen, hun ouders en leerkrachten. Tijdens deze Greijdanus Experience volgden leerlingen lesjes en kregen ouders meer te horen over het onderwijs. Lees verder.


Nieuwe sporthal Hardenberg
In Hardenberg wordt gebouwd aan een nieuwe sporthal. Greijdanus gaat hier ook gebruik van maken voor onder andere de gymlessen. In de nieuwsbrief staat een interview met vestigingsdirecteur Chris van der Meulen. Lees verder.


Een kijkje in de keuken van een illustrator een balletje hooghouden in de mediatheek
25-10-2016 | De Kinderboekenweek is een mooie aanleiding om een auteur uit te nodigen voor een bezoek. Wij vinden het belangrijk om lezen te bevorderen, want hoe meer de leerling leest hoe beter die wordt in taal. Lezen zorgt ervoor dat  leerlingen technisch beter kunnen lezen, de woordenschat groter wordt en de woorden correcter worden gespeld. Daarbij komt dat er hersenverbindingen worden gelegd door lezen, deze zorgen voor het leren leggen van verbanden, kortom een leerling wordt letterlijk slimmer. Lees verder.


Joke Verweerd presenteert nieuwste roman in de mediatheek
3-10-2016 | Afgelopen donderdag 29 oktober presenteerde Joke Verweerd haar nieuwste roman ‘Vogelvlucht’ op het Greijdanus College in Hardenberg. Naast de boekpresentatie werden er creatieve workshops aangeboden. Lees verder.


Informatie voor het nieuwe schooljaar
13-7-2016 | De zomervakantie is nu voor bijna iedereen aangebroken. Om in het nieuwe jaar weer goed van start te kunnen, hebben we een voorafgids voor leerlingen en een schoolgids voor ouders. Lees verder.


 Klik hier voor het nieuws van 2015-2016.