Nieuws 2015-2016

 


Informatie voor het nieuwe schooljaar
13-7-2016 | De zomervakantie is nu voor bijna iedereen aangebroken. Om in het nieuwe jaar weer goed van start te kunnen, hebben we een voorafgids voor leerlingen en een schoolgids voor ouders. Lees verder.

 


Schoolgidsen 2016-2017
Elke vestiging van het Greijdanus College heeft een eigen schoolgids. Hieronder vindt u de digitale schoolgidsen van het jaar 2016-2017. De schoolgidsen zijn bedoeld om een weg te vinden in de veelkleurigheid van de verschillende onderwijsactiviteiten. Een gids ook om te verbinden en om zichtbaar te maken wie en wat we allemaal in huis hebben. In de schoolgids vindt u informatie over het onderwijs, de schoolcultuur, leerlingbegeleiding, belangrijke data, praktische zaken, contactgevens en meer. Lees verder.

 


Veelzijdige muziekmiddag
14-3-2016 | Afgelopen vrijdagmiddag stond het Greijdanus in Enschede helemaal in het teken van muziek. Het was de tweede middag in een serie van drie waarbij leerlingen op hun eigen manier met muziek bezig gingen. Lees verder.

 


Kom je ook een cursus volgen?
19-2-2016 | Als school willen we een plek zijn om te leren, elkaar te ontmoeten en samen te genieten. Niet alleen voor onze leerlingen, maar ook voor ouders, personeel en buurtgenoten. Daarom organiseren Greijdanus Enschede en de Vrienden van Greijdanus dit voorjaar avondcursussen. Lees verder.

 


Leerlingen van Greijdanus Enschede in actie voor Elim
19-12-2015 | Leerlingen van Greijdanus Enschede hebben zich afgelopen periode ingezet om geld in te zamelen voor werkgroep Elim. Elim biedt materiële en immateriële steun aan gezinnen, alleenstaanden en ouderen die leven onder het bestaansminimum. Alle leerlingen kregen 1 euro om vervolgens te vermeerderen voor het goede doel. Gisteren werd het eindbedrag van 1414,30 euro overhandigd aan Elim. Lees verder.

 


Kerstactie voor Elim
4-12-2015 | Leerlingen van Greijdanus Enschede komen vlak voor kerst in actie voor het goede doel. Alle leerlingen krijgen €1, met dit bedrag gaan ze aan de slag om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor werkgroep Elim. Tijdens de jaarlijkse kerstviering wordt een cheque overhandigd aan dit goede doel. Lees verder.

 


FF doorstuderen en dan docent worden bij Greijdanus? - Wij verdubbelen je beurs en garanderen een baan!
17-9-2015 | Als je niet langer dan twee jaar geleden een (bachelor of master) diploma hebt behaald in één van de tekortvakken Wiskunde, Scheikunde, Natuurkunde, Frans of Engels en je studeert of gaat studeren voor een educatieve master voor één van die vakken, willen wij je de kans geven om te komen werken bij ons op school. Het Greijdanus College - met vestigingen in Zwolle, Hardenberg, Enschede of Meppel - zoekt jonge mensen die hun vak kennen en samen met ons de boodschap van Christus willen voorleven en uitdragen in het onderwijs. Lees verder.

 


Barbecueën met ‘Vrienden van Greijdanus’ in Enschede
1-9-2015 | Afgelopen vrijdag organiseerde het Greijdanus College in Enschede een barbecue voor ouders, medewerkers en leerlingen. Het was een moment om elkaar op een ontspannen manier te ontmoeten en kennis te maken met het nieuwe concept ‘Vrienden van Greijdanus’. Lees verder.

 


Greijdanus Enschede start schooljaar met barbecue
31-8-2015, Enschede | Ontspannen ontmoeting en samen het schooljaar starten. Dat waren de doelen voor de BBQ die afgelopen vrijdag op de vestiging in Enschede werd gehouden. En die doelen zijn behaald! Het was gezellig, er werd genoten van het lekkere eten en er ontstonden mooie gesprekken. Lees verder.

 


Schoolgidsen 2015-2016
Elke vestiging van het Greijdanus College heeft een eigen schoolgids. Hieronder vindt u de digitale schoolgidsen van het jaar 2015-2016. De schoolgidsen zijn bedoeld om een weg te vinden in de veelkleurigheid van de verschillende onderwijsactiviteiten. Een gids ook om te verbinden en om zichtbaar te maken wie en wat we allemaal in huis hebben. In de schoolgids vindt u informatie over het onderwijs, de schoolcultuur, leerlingbegeleiding, belangrijke data, praktische zaken, contactgevens en meer. Lees verder.

 


Voorafgids 2015-2016
15-6-2015 | Het schooljaar is alweer bijna afgelopen. Om na de vakantie weer goed voorbereid op school te komen, hebben we speciaal voor de leerlingen een voorafgids. Hierin staat wanneer we je weer op school verwachten, wat je nodig hebt voor het nieuwe jaar etc. Lees verder.

 


 

De nieuwsberichten van cursusjaar 2014-2015 leest u hier.